Дослідник/дослідниця соціальних мереж | Bilingual STEM School Дослідник/дослідниця соціальних мереж - Табори - Bilingual STEM School
Дослідник/дослідниця соціальних мереж

ТАБІР

Дослідник/дослідниця соціальних мереж

14 - 25 червня 2021

Запрошуємо вас до літнього англомовного табору - дослідники соцмереж.

- Давай поспілкуємося.

- Давай, куди тобі написати?

- В інсту, у повідомлення.

- О, у тебе чудовий профіль. Я захоплююся твоїми дописами про життя домашніх улюбенців!

- Дякую, обожнюю з ними робити селфі. До речі, вчора переглядала твої сторіс...."

Сьогодні соціальні мережі набули особливого значення для життя сучасної дитини.

Їхня висока популярність пов’язана з тим, що вони допомагають дітям спілкуватися з друзями та самовиражатися. Обмін повідомленнями і думками, публікація фото та картинок, дискусії у коментарях та «вподобання» формують для дітей позитивні емоції :)

Власне, протягом 2 тижнів, діти які відвідають табір, матимуть багато цікавого та позитивного досвіду у розвитку навиків користування соціальними мережами. Дізнаються як використовувати найкрутіші фішки для просування свого профілю!

Та кожна медаль має 2 сторони...

І з небезпеками, які приховує світ соціальних мереж, ми познайомимося також. Наше завдання – не відмовитися від соціальних мереж, а навчитися отримувати від них максимум користі.

Світ Youtube & Instagram, відео-мейкінгу, дизайну і просування своїх каналів, прокачування Soft Skills, розвиток пам'яті, критичного мислення, лідерських якостей, робота в команді - все це очікує дітей у таборі дослідників соцмереж."

Реєстраційна форма табору