Дошкілля працюватиме за програмою «Впевнений старт»! | Bilingual STEM School Дошкілля працюватиме за програмою «Впевнений старт»! - Блог - Bilingual STEM School

Дошкілля працюватиме за програмою «Впевнений старт»!

Дошкілля працюватиме за програмою «Впевнений старт»!
Ольга Дмитрів

Ольга Дмитрів

Директор школи Bilingual STEM School, психолог, педагог

Радісне навчання, пріоритет партнерства, забезпечення максимальної активності дитини під час проживання кожного дня перед шкільного року — головні принципи Програми.

Вчителі, дотримуючись цих принципів, забезпечують впевнений і успішний старт дошкільників до перспектив майбутнього життя. 

Нова редакція програми «Впевнений старт» спрямована на створення фундаменту успішності дитини в умовах Нової української школи.

Програма ґрунтується на засадах особистісно орієнтованого, інтегрованого, компетентісного, діяльнісного підходів до розвитку, виховання і навчання дошкільників, тісної взаємодії навчального закладу і родини у формуванні основ їхньої елементарної життєвої компетентності перед вступом до школи.

Вона пропонує орієнтири змістового наповнення освітньої роботи з п’яти-, шестирічними дітьми в умовах повного перебування вихованців у Bilingual STEM School.

Програма націлює педагогів на комплексну реалізацію пріоритетних завдань фізичного, пізнавального, мовленнєвого, художньо-естетичного розвитку старших дошкільників, подаючи у контексті цієї розвивальної роботи також завдання соціально-морального, емоційно-ціннісного, креативного розвитку.

Окремий акцент зроблено на ігровій діяльності як провідній для усього дошкільного дитинства та завданнях організації різних видів і форм трудової діяльності старших дошкільників.

Дошкілля працюватиме за програмою «Впевнений старт»!