Переваги літніх таборів | Bilingual STEM School Переваги літніх таборів - Блог - Bilingual STEM School

Переваги літніх таборів

Переваги літніх таборів
Ковалевська Наталія

Ковалевська Наталія

Вчитель початкових класів у Bilingual STEM School

Більшість батьків мріють про те, щоб у їхніх дітей були яскраві, такі, що запам’ятовуються, і при цьому корисні канікули.

Як грамотно організувати проведення часу дитини на канікулах, щоб було і цікаво, і пізнавально? З урахуванням безлічі варіантів у всіх все ж таки виникає запитання, як же визначитись, щоб дорогоцінний час і кошти не були витрачені даремно?

Запевняємо вас, що для тих батьків, які замислюються над цими запитаннями, двомовні тематичні табори у Bilingual STEM School можуть стати справжнім відкриттям та, пробачте за самовпевненість, спасінням.

Це колосальна можливість не лише відпочити, а й провести канікули з користю, покращити розмовну англійську, розширити словниковий запас, отримати нові знання з різних тем та зробити відпочинок справді незабутнім. Двомовний тематичний табір з вивченням англійської мови за Кембріджською програмою – оптимальний варіант для тих, хто не хоче переривати вивчення іноземної мови і не бажає перевантажувати дитину під час літніх канікул. Адже, у таборі англійська вивчається в процесі цікавих ігор, яскравих пригод, пізнавальних екскурсій. Дитина запам’ятовує нову лексику навіть не замислюючись про це. І ми з задоволенням даруємо вам таку можливість

Вільне спілкування з однолітками та викладачами, дружня атмосфера, насичена програма, цікаві теми, експерименти та майстер-класи, прогулянки на свіжому повітрі, екскурсії – все це сприятиме розширенню словникового запасу дітей з різних тем. Програми таборів розроблені з урахуванням вікових потреб та особливостей дітей, а також їх інтересів.

Переваги літніх таборів

Які ж переваги відпочинку дитини в дитячому двомовному таборі?

А таких, повірте, безліч. Ми знаємо, що успішність маленької людини багато в чому буде визначатися умінням швидко адаптуватися до будь-яких умов і будувати соціальні зв’язки. Поруч немає ні мами, ні бабусі, які зав’яжуть шнурки на черевиках, - усе потрібно робити самому. Отримуючи свободу від батьків на час зміни, діти набувають відповідальності, в тому числі, за свої вчинки і слова. На кожного у колективі (або команді) покладають свої обов’язки і певне коло робіт, які є тільки його особистою відповідальністю. Ця риса міцно закріплюється і потім дуже допомагає дитині в подальшому житті. Отже, розвиваються і закріплюються такі риси характеру: самостійність і відповідальність.

Вам важко уявити своє чадо без соцмереж і мобільного телефону? А як щодо навичок налагоджувати спілкування вживу? У дитячому таборі діти вчаться не тільки спілкуватися, але й працювати в команді, розуміти і підтримувати один одного. Таким чином, виховуються вміння знаходити компроміси і вирішувати спірні питання. За твердженням дитячих психологів, у новому середовищі, на відміну від звичного, навіть сором’язливі хлопчики і дівчатка можуть розпочати швидше комунікувати, за умови доброзичливої атмосфери та цікавого матеріалу. Це відмінний спосіб адаптації. Отже, розвиваємо навики ведення переговорів, спілкування.

Не дивуйтеся, якщо у дитини прокинуться нові таланти чи здібності. В наших тематичних таборах ваша дитина буде займатися з кваліфікованими викладачами. Невеликі групи та індивідуальний підхід дозволять їй швидко, легко і з задоволенням освоювати нові для себе знання та навички.

Спілкування, яке проходить між дітьми в рамках тривалої, захоплюючою і динамічної гри, що пропонує, Bilingual STEM School більш корисне, ніж звична тусовка з приятелями у дворі після школи.

Ми створюємо умови для індивідуального розвитку дитини, його особистісного зростання.

Часто табір - це шанс спробувати нове життя, зіграти нову роль. Адже, ваше чадо має можливість проявити себе у незвичному амплуа та усвідомити себе креативною, різносторонньою особистістю.

З впевненістю можемо зазначити, що у наших таборах діти отримують цікавий і різносторонній відпочинок. Сумніви батьків розвіються, коли вони бачать задоволені і щасливі обличчя дітей

Табір – це особливі спогади, досвід і позитивні емоції!

Запрошуємо Вас переглянути тематики наших літніх таборів.